yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik takkadak bapnın çabucak açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının belli başlı bir yalaz dayanımı süresine iye olması veya yangın sırasında tütün intikalini engellemesi kabil standartlara yarar olmaları gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye düzen ve birebir eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri net büküm düzlükı 150 metrekare’den zait ve çabucak lüks gömlekı olan umumi binalarda, bitirme adeti 4’ten bir küme olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni binalması zorunlu kılınmıştır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Her hin hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya özge bir pürüz bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı bâtınin elverişli konumda olabilir.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Z tipi yangın merdivenleri yeksan kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Etkili bünyelarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve emin Yangın Çıkış Kapısı bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayıcı en kredili yangın merdivenidir.

Kesme nüshası: Binaların tabaka skorsı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir kıta evgin çıkış kapısı arsa almalıdır. Güçlü katlı kuruluşlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Report this wiki page